fbpx

Najbolja
bela košulja

koju ćete
ikada imati

Naša online kolekcija belih košulja nudi idealan izbor za sve prilike: od formalnih, svečanih do onih ležernih, neformalnih. Sve košulje su besprekorno skrojene i sa posebnom pažnjom šivene. Koristimo najfiniji italijanski pamuk koji ih čini jedinstvenim na tržištu. Dobra ženska ili muška bela košulja može uvek napraviti razliku i unaprediti vaš stil.

ITALIJANSKI PAMUK

Tkanine Cotonifitcio Albiniza najbolje bele košulje.
Najbolji izbor sirovine, italijanski stil i strast stoje iza svake tkanine Cotonifitcio Albini i čine ovog proizvođača jednog od najboljih na svetu. Materijali ovog proizvođača se koriste za izradu košulja za englesku kraljevsku porodicu, kao i za svakog James Bond-a počev od ŠonKonerija.

SERBIAN CRAFTMENSHIP

  • Ojačanja na bočnim sastavcima
  • Minimum 7 uboda po centimetru dodaju na eleganciji
  • Nemačko lepljivo platno učiniće vašu kragnu savršenom
  • Promenjivi fišbajni u kragni vaše košulje
  • Mogućnost izboda Madre Perla dugmića (dugmići od školjke)
  • Mogućnost veza monograma

Giza 87 – Thomas Mason Journey

Još jedna vrsta egipatskog pamuka, sa važnom dodatnom osobinom: bez obzira na broj pranja, ovatkanina ne gubi na mekoći i zadržava svoju originalnu boju. Još jedna prednost: zahvaljujući završnoj obradi, niti ostaju paralelne i ovaj pamuk sepraktično uopšte ne gužva, pa je košulja od ovetkanine odličan izbor za dame i gospodu u stalnom pokretu. Savršeno svež izgled od jutra do večeri.

journey1

Supima – Thomas Mason, Albini Duke & Duke 2

Posebna vrsta pamuka koja se gaji isključivo na zapadu i jugozapadu SAD (Kalifornija, Arizona, Teksas, Novi Meksiko) – čini manje od 1% ukupne svetske proizvodnje pamuka. Zbog svojih izuzetno dugih niti, ovaj pamuk odlikuju 3 fantastične osobine: snaga, mekoća i postojanost boje. Duplo prepletanje stvara trodimenzionalnu šaru koja tkanini daje dubinu. Potpuno prirodnipremijum kvalitet.

TM
albini

Od kragne do manžetni i kroja, naše bele košulje za muškarce i žene su savršene i super praktične. Možete da ih nosite ispod džempera ili uz kravatu i sako, jer predstavljaju klasik koji treba da se nađe u svakom garderoberu – jednostavno su nezamenljive i prikladne kako za žurku, koktel ili svečanu večeru, tako i za kancelariju. Bilo da naručite svoj model online ili kupite u nekoj od tri Roberto Baressi prodavnice u Beogradu, garantujemo Vam da ćete ga zavoleti već prvog dana. 

U Roberto Baressi-ju volimo da mislimo da se istinska elegancija temelji na savršenom spoju stila i kvaliteta. Već je postala tradicija da se naši komadi garderobe mogu nositi godinama. Trudimo se da radimo na konstantnom usavršavanju kvaliteta od 1991. godine, kada je ovaj brend i osnovan. Naše bele košulje su kroz vreme menjale stil, ali nikada nisu gubile na kvalitetu; krojene su da budu uglađene i svedene, podjednako koliko i izdržljive i dugotrajne, uz otpornost na gužvanje, što savršeno odgovara životnom stilu modernog muškarca i žene – istovremeno klasičnom i savremenom.