BELE KOŠULJE

Naša online kolekcija belih košulja nudi idealan izbor za sve prilike: od formalnih, svečanih do onih ležernih, neformalnih. Sve košulje su besprekorno skrojene i sa posebnom pažnjom šivene. Koristimo najfiniji italijanski pamuk koji ih čini jedinstvenim na tržištu. Dobra ženska ili muška bela košulja može uvek napraviti razliku i unaprediti vaš stil.

Od kragne do manžetni i kroja, naše bele košulje za muškarce i žene su savršene i super praktične. Možete da ih nosite ispod džempera ili uz kravatu i sako, jer predstavljaju klasik koji treba da se nađe u svakom garderoberu – jednostavno su nezamenljive i prikladne kako za žurku, koktel ili svečanu večeru, tako i za kancelariju. Bilo da naručite svoj model online ili kupite u nekoj od tri Roberto Baressi prodavnice u Beogradu, garantujemo Vam da ćete ga zavoleti već prvog dana.

U Roberto Baressi-ju volimo da mislimo da se istinska elegancija temelji na savršenom spoju stila i kvaliteta. Već je postala tradicija da se naši komadi garderobe mogu nositi godinama. Trudimo se da radimo na konstantnom usavršavanju kvaliteta od 1991. godine, kada je ovaj brend i osnovan. Naše bele košulje su kroz vreme menjale stil, ali nikada nisu gubile na kvalitetu; krojene su da budu uglađene i svedene, podjednako koliko i izdržljive i dugotrajne, uz otpornost na gužvanje, što savršeno odgovara životnom stilu modernog muškarca i žene – istovremeno klasičnom i savremenom.

Tkanine Cotonifitcio Albini za najbolje bele košulje

Najbolji izbor sirovine, italijanski stil i strast stoje iza svake tkanine Cotonifitcio Albini i čine ovog proizvođača jednog od najboljih na svetu. Materijali ovog proizvođača se koriste za izradu košulja za englesku kraljevsku porodicu, kao i za svakog James Bond-a počev od Šon Konerija.

 POSETITE NAS U NAŠIM RADNJAMA!

Unapredite Vaš stil!

Budite prvi koji će dobiti naše modne predloge, korisne savete, nove kolekcije i VIP pristup za naše sezonske popuste.