Bele Košulje – Online prodaja

Naša kolekcija belih košulja predstavlja veliki izbor košulja od formalnih svečanih prilika do nekih casual druženja. Sve košulje su besprekorno skrojene i sa posebnom pažnjom šivene. Koristimo najfiniji italijanski pamuk koji naše bele košulje čini posebnim i jedinstvenim na tržištu. Dobra bela košulja može uvek napraviti razliku i unaprediti vaš stil.

Oblačite se kvalitetno ali na sopstveni način

Od kragne do manžetni  i kroja, naša bela košulja predstavlja parče čistog platna skrojeno za vas kako biste mogli da baš uz njegovu pomoć izrazite svoj stil. Ona je mnogo više od onoga što se na prvi pogled čini. Bilo da je nosite ispod džempera ili uz kravatu i sako, ona predstavlja klasičnu osnovu svakog garderobera.  Jedan od elemenata muškog garderobera koji je zaista nezamenljiv, prikladna je kako za žurku, koktel ili svečanu večeru, tako i kancelariju. Zbog toga što je nosiva apsolutno tokom svakog godišnjeg doba i tokom cele godine  zavolećete je već  prvog dana.

U Roberto Baressi-ju volimo da mislimo da se istinska elegancija gradi na čvrstoj podlozi koju čine  kvalitetni materijali koji su osnova svakog stila i izgleda i svake sezone. Kada su ovi komadi garderobe dovoljno dobri mogu se nositi godinama, što ih čini još posebnijim. Upravo zbog toga radimo na konstantnom usavršavanju kvaliteta od 1991. godine kada je Robero Baressi brend i osnovan. Naše bele košulje su se godinama menjale ali nikada gubile na kvalitetu; krojene su da budu uglađene i svedene podjednako koliko i izdržljive i dugotrajne, uz otpornost na gužvanje koja savršeno odgovara životnom stilu modernog muškarca – istovremeno klasičnom i savremenom.

Tkanine Cotonifitcio Albini

Najbolji izbor sirovine, stalno unapređenje stila, italijanski ukus za modu i strast za kvalitetom stoje iza svake tkanine Cotonifitcio Albini i čine ovog proizvođača jednog od najboljih na svetu. Ovo je proizvođač čije se tkanine koriste za izradu košulja za englesku kraljevsku porodicu, kao i za svakog James Bond-a počev od Šon Konerija.

POSETITE NAS U NAŠIM RADNJAMA!

Unapredite Vaš stil!

Budite prvi koji će dobiti naše modne predloge, korisne savete, nove kolekcije i VIP pristup za naše sezonske popuste.