Frederique Constant satovi – pogledajte kako nastaju

Frederique-Constant

Poznata švajcarska manufaktura iz Ženeve, Frederique Constant započela je svoju proizvodnju satova 1988. godine a skoro svake naredne uvećavala je proizvodnju. 2011.godine kompanija je dostigla proizvodnju od 120,000 satova.

I kod satova kao i kod garderobe važi isto pravilo: „manje je više“ odnosno što je manje upadljivo i poziva na pažnju, to je prilagodljivije i najverovatnije predstavlja pravi izbor. Satovi Federique Constant sinonim su za eleganciju i predstavljaju  pravi klasik među muškim satovima, dok svojim dizajnom brane moderan trend ka sve umerenijem dizajnu i veličini. Brend je takođe veoma poznat po svojoj misiji da u svoju ponudu konstantno ubraja modele izuzetnog kvaliteta po pristupačnim cenama i jedan je od retkih brendova koji sami prave mehanizme za svoje satove.

Frederique- Constant-satovi

U nastavku pogledajte video(montredo.com), u kome osnivač i direktor Frederique Constant kompanije Peter Stas zajedno sa svojim glavnim sajdzijom predstavlja brend i objašnjava svaki korak u proizvodnji koji se mora preduzeti kako bi se došlo do konačnog proizvoda.

Montredo je online prodavnica i magazin gde možete pronaći muške ručne satove najpoznatijih svetskih brendova. U eri smart odnosno pametnih satova, Montredo se ponosi svojom ponudom tradicionalnih satova sa mehanizmom i slavi zaostavštinu staru preko 200 godina.

 

Share this postOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *