Kristijano Ronaldo Brand Košulja

Kristijano Ronaldo, kojeg žene širom sveta smatraju najatraktivnijim fudbalerom današnjice možda nije bio najzapaženiji sportista proteklog Svetskog prvenstva u fudbalu, međutim niko ne može da ospori uspeh koji postiže u okviru modne industrije. Nakon lansiranja svoje prve kolekcije donjeg veša, Ronaldo se vratio poslu i uskoro će, kao što je prethodno i objavio na svom Twitter nalogu, predstaviti svoju novu kolekciju košulja pod nazivom „CR7“.

Kristijano Ronaldo i moda

Prisustvo Kristijana Ronalda u modnom svetu nije novost – zahvaljući svom manekenskom izgledu često je bio počasni model i zaštitno lice mnogih brendova poput Armanija, H&M-a i švajcarskog sajdžije Tag Heura.

Kolekcija košulja CR7 koju će proizvoditi danski proizvođač „JBS“ rezultat je saradnje između Kristijano Ronaldo i Ričarda Čaija (Richard Chai), njujorškog dizajnera sa kojim je sarađivao i na kreiranju i proizvodnji već poznate linije donjeg veša.

Kolekcija CR7, koja je posvećena odlučnomi samopouzdanom muškarcu, svesnog svog šarma, biće u mogućnosti da ponudi široku raznolikost modela koji će biti u stanju da zadovolje svačije potrebe i ukus, kako onih koji biraju klasične modele i formalna odela tako i onih kojima više odgovara ležerniji, neformalan i kreativan izgled. Ulepšane besprekornim detaljima, košulje Kristijano Ronaldo biće odraz njega samog, odlikovaće ih jednostavnost i stil, elegancija upotpunjena sitnim detaljima.

Prema rečima fudbalera, stil je ključni faktor za napredak svakog uspešnog muškarca i predstavlja savršen sklop modnih detalja sa garderobom. Košulja dizajnirana sa stilom pravi je podsticaj za pojedinca kako bi uvek stremio višem i boljem i uvek postizao samo najbolje rezultate. Kolekciju odlikuje posvećenost koju i sam primenjuje svuda, kako u svojoj profesiji tako i u privatnom poslu.

kristijano ronaldo

CR7 brend ponudiće eklektičan i inovativan stil sa posebnim akcentom na kvalitet i izradu, a košuljedizajnirane tako da savršeno odgovaraju prefinjenom, minimalističkom i inovativnom muškarcu. Značajna pažnja biće posvećena izboru kvalitetnih materijala, najfinijoj obradi i određenim crtama kolekcije koje će je i izdvojiti kao prepoznatljivu. Svake sezone brend će usvajati nove ključne trendove, a Kristijano Ronaldo izjavio je da je izuzetno uzbuđen zbog svoje prve kolekcije košulja čiji se izlazak na tržište očekuje već krajem 2014.

Kristijano Ronaldo robna marka:

CR7 Donji veš: http://www.cr7underwear.com/

CR7 Obuća: http://www.cr7footwear.com

Share this post
  ,


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *