Dekica od 104 godine ima više stila od većine nas

Ovaj dekica od 104 godine ima više stila od većine nas ( a i manje godina nego što to internet kaže)

Moda je nešto što se vremenom menja, međutim, neke stvari nikada ne izlaze iz mode.  Uzmimo za primer ovog starijeg gospodina, koji se zove Günther Krabbenhöft, uslikan je pre nekoliko dana na ulicama Berlina. Dok su neki izvori izveštavali o njemu kao o osobi od 104 godine, ovaj dekica sam kaže na svom FB profilu da su mu greškom ‘udvostručili’ godine. Neki drugi izvori kažu da ima između 68-70 godina; činjenica je, međutim, da moderne hipsterske generacije mogu da uče od njega.

‘Po mom mišljenju, oblačim se prilično normalno’, kaže Krabbenhöft online. ‘Oduvek sam se ovako oblačio. Kada idem na posao, kada idem da vežbam. Želim da gledam na sebe sa zadovoljstvom. To je, takođe, uvek i odraz mog unutrašnjeg stanja.’ Što se tiče onih koji misle da dekica ima 104 cele godine, gospodin Krabbenhöft to smatra prilično smešnim!

elderly-man-hipster-style-berlin-7dekicaelderly-man-hipster-style-berlin-4elderly-man-hipster-style-berlin-20elderly-man-hipster-style-berlin-19dekicaelderly-man-hipster-style-berlin-16elderly-man-hipster-style-berlin-15elderly-man-hipster-style-berlin-10elderly-man-hipster-style-berlin-8

 

Share this postOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *