Odela za venčanje – saveti poznatih za odabir

Klasično muško odelo koje muškarci najčešće nose na dan svog venčanja ili ga biraju pri odlasku na neki važan događaj kada je „dres kod“ obavezan, ostavlja malo mesta za improvizaciju  i slobodu kreativnosti zbog svih rigidnih, formalnih pravila koja se moraju poštovati.

Ipak, i dalje je moguće da eleganciji dodamo i neki lični, smeo detalj i na taj način formiramo kombinaciju koja će na najbolji način prikazati našu ličnost a i dalje odgovarati situaciji.

Pogledajmo nekoliko inspirativnih ideja tri poznata para i saznaćemo možda malo više o originalnim i interesantnim detaljima i načinu na koji njihove ideje možemo „ukrasti“ i prilagoditi ih svom stilu i potrebama.

KLASIČNO

Prethodne godine svakako jedan od najzanimljivijih i nezaobilaznih događaja bilo je venčanje Džordža Klunija i Amal Alamudin u Veneciji.  Odelo koje je za ovaj nezaboravni događaj izabrao poznati američki glumac bila je svima prava modna lekcija: ručno šiveno „Armani“ odelo, klasičan smoking sa belom košuljom i manžetnama, crnom leptir mašnom i prefinjenim ukrasnim dugmićima.

odela za venčanje

JEDNOSTAVNO

Iste, 2014.godine najpoznatiji par na svetu Bred Pit i Anđelina Džoli odlučili su da se „tajno“venčaju u svojoj francuskoj rezidenciji. Iako nosi crno odelo koje nije posebno šiveno za datu priliku, sa potpisom Salvatorea Feragama, uz belu košulju i crnu kravatu pozajmljenu od jednog od njegovih sinova jer je poznati glumac zaboravio da je prethodno spakuje, i dalje odaje pravi utisak –  jednostavno ali efektno.

bred-pit

UPADLJIVO

Neobično upadljiv bio je izbor Dejvida Bekama koji se 1999.godine oženio Viktorijom Bekam u jednom Irskom zamku. Odelo je pažljivo birano kako bi se uklopilo uz celokupnu atmosferu nalik bajci – belo odelo sa prslukom boje slonove kosti, košulja iste nijanse uz satensku maramu.

dejvid-bekam

Share this postОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *