Secrid RFID zaštita kartica i novčanici – smanjite veličinu novčanika i izbegnite prevare sa karticama

Promena je jedina konstanta u životu. Kovanice i novčanice su se vekovima koristile kao primarno sredstvo plaćanja. Dolazak hi-tech kartica je izazvao rapidnu promenu tradicionalnih načina plaćanja. Nova era tehnologije iziskuje i inovativnu vrstu novčanika. Onu koja štiti i vašu privatnost i vaš novac. Secrid novčanici rade upravo i jedno i drugo, i po pitanju bezbednosti a i stila.

Secrid novčanici su mali, spolja gledano, ali izuzetno veliki kada se posmatra iznutra. Svaki Secrid novčanik sadrži ultra tanak aluminijumskiRFID zaštitnik za kartice.

Poslednja generacija bankarskih kartica, kreditnih kartica i ličnih karti sadrži RFID čip i antene, što omogućava bežičnu komunikaciju (RFID = Radio Frekvenciona Identifikacija). Ovo može biti veoma pogodno, ali isto tako predstavlja i rizik, pošto RFID kartice mogu biti očitane i skenirane i sa velike distance. Krađa ličnih podataka i novca se može odigrati sasvim neprimetno. Ali kada su RFID kartice unutar zaštitnika za kartice, bežična komunikacija je blokirana a kartice su potpuno zaštićene.

Kada kartice vire 30mm, bežični signal je slab, ali je privatnost svakako očuvana na najbolji mogući način, a to je sasvim dovoljno za potrebna željena očitavanja u neposrednoj blizini. Na ovaj način, vaša privatnost je garantovana.

 

Materijali

– svi delovi novčanika su detaljno testirani tako da traju najmanje 100,000 upotreba

– koža je napravljena od krava iz Evrope koje su visokog kvaliteta i koje su uzgajane u Holandiji i Italiji. Koža je štavljena u dobrim radnim uslovima sa velikom pažnjom na životnu sredinu.

– klapna unutar naših novčanika je napravljena tako da traje doveka

 

Proizvedeno u Holandiji

– Secrid kompanija je porodični biznis koji je 2009. godine osnovao par dizajnera iz Holandije

– Secrid je nagrađen saRed Dot Design Award, jednom od najprestižnijih nagrada u industriji

– svi proizvodi se sa visokom preciznošću u potpunosti proizvode u Holandiji, po najvišim standardima kvaliteta

Share this postOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *