TRI TIPA KOŠULJA KOJE SVAKI MUŠKARAC TREBA DA IMA

Orman dobro obučenog muškarca neće biti kompletan bez lepo skrojee košulje koje se mogu nositi na posao i u slobodno vreme. Dobre košulje su napravljene od kvalitetnih, prirodnih materijala i u veličini koja vam odgovara.

Bela košulja:

Ne postoji ništa modernije od bele košulje.Ona je klasičan odevni predmet koji ne izlazi iz mode i zato treba investirati u jednu kvalitetnu. Ukoliko želite da date lični pečat vašoj beloj košulji opredelite se za onu sa duplim manžetnama koju ćete dopuniti dugmićima.

košulje

Dezenirana košuja:

Ukoliko ste umorni od jednostavnih, jednobojnih košulja, kombinujte vašu poslovnu odeću sa dezeniranom kosuljom. Tradicionalni dizajn se menjao sa godinama,pa su košulje dostupne u različitim dezenima od prugica do karoa.
HandC3

Upadljiva košulja:

Svaki savremeni muškarac treba da ima košulju koju može nositi sa farmerkama, bez kravate u kojoj ce izgledati elegantno a ipak neformalno. Ako želite da se istaknete izaberite posebne šare u intenzivnijim bojama. Za malo jednostavniji izgled opredelite se za neobično dizajnirane kragne koje su više od prosečnih ili su kao i manžetne u drugim bojama.

HandC4

Share this postOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *