Košulje po meri

-

Košulje po meri – Made to measure koncept

Košulje po meri Roberto Baressi  – Made to Measure – je najnovija linija naših personalizovanih košulja, pravljenih po meri, koje odlikuje krojačka tradicija, umeće izrade, kvalitet i stil. Ručno krojenje potpuno prilagođeno merama klijenata i kvalitetno šivenje sa specifičnim šavovima i brojem uboda igle, doprinose kvalitetu i dugotrajnosti proizvoda.

košulje po meri

Naši partneri

Tessitura Monti

Neke tradicije ostaju nepromenjene tokom vremena. Ove tradicije se prenose sa oca na sina, obogaćene novim nadahnućem, novim elementima. U drugoj polovini 19. veka, odeća se pre svega proizvodila zanatlijskom obradom konoplje i pamuka. Svaka takva porodica je imala stručnjaka zaduženog za veštinu tkanja. U tom periodu u Varago di Maserada, blizu Treviza, Đorđo Monti, osniva firmu Tessitura Monti.

Grandi&Rubinelli

Osnovani su 1992. godine, kao zajednički san dva preduzetnika koji su imali ideju da plasiraju materijale u potpunosti proizvedene u Italiji, stvarajući zdravo i spokojno radno okruženje. Porodice Grandi i Rubineli veruju da košulja koju nosimo mnogo govori o nama samima i da odabir njihovih materijala za proizvodnju košulja znači da se klijenteli prenosi provereno dobar italijanski stil.

Cotonificio Albini

Od svog osnivanja 1876. godine u Albinu (Bergamo), Cotonificio Albini, zahvaljujući svojoj kreativnosti, istraživanjima i inovacijama, predstavlja neprikosnovenog trend setera u kreiranju tkanina za košulje. Albini koristi najbolje sirove materijale na svetu i od njih pravi svoje tkanine koji zajedno sa modnim detaljima čine svaku košulju jedinstvenom u pogledu kvaliteta i dugotrajnosti.

savršen kvalitet materijala za košiulje

Materijali

Mogućnost izbora preko 300 dezena različitog dizajna i boja za košulje po meri.

Kragne i manžetne

Od izuzetne važnosti je da razumemo na koji način detalji, kao što su kragne i manžetne, definišu potpunost našeg izgleda. Kragne razlikujemo po veličini, obliku i težini, iz čega možemo da zaključimo da je svaka kragna unikatna kreacija. Kragnu za košulje po meri najčešće biramo prema kravati koju planiramo (ili ne) da nosimo. Postoji niz nepisanih, a i napisanih pravila u vezi sa izborom kragni u zavisnosti od prilike. Ali, čak i u tom slučaju, neophodno je kragnu prilagoditi svom izgledu. Kada se kragna radi po Vašim merama, to ne samo da potvrđuje njenu ekskluzivnost, već izrazito naglašava onu liniju između ,,izgledati dobro” i ,,izgledati odlično”. Kada se radi o manžetnama, stvari se ne razlikuju umnogome. Zanimljivo je koliku bitnost ima taj jedan centimetar ispod rukava Vašeg sakoa. Prvi i najbitniji korak je svakako odabir dugmadi, što najčešće zavisi od prilike i naravno, od Vašeg stila. Dobar izbor će savršeno definisati celokupan izgled, dok pogrešan može da da utisak nekomplementarnosti.
Znate već, đavo je u detaljima. Zato pažljivo birajte Vaše dodatke.

skrojite košuulju po Vašoj meri

Dodatni detalji

Klijent takođe može izabrati dodatne detalje, poput vezenih inicijala, posebne boje konca na rupicama za dugmad ili kombinaciju različitog materijala na unutrašnjem delu šteja i manžetne. Na samom kraju, može odabrati čuvenu italijansku Mother – Of – Pearl dugmad

Zakažite svoj termin

Zakažite svoj termin i prezentaciju
kod nas u salonu:

Krunska 42, Vračar
011/323 88 84

Djordja Stanojevića 11, Lokal 3
Jorgovan, Belville
011/6300984

info@robertobaressi.rs

arrow pogledaj na mapi  pin

roberto-baresi