fbpx
Secrid Miniwallet Dutch Martin Cacao-Brown

7,700.00 RSD

Secrid Miniwallet Dutch Martin Cacao-Brown

7,700.00 RSD

Naš najpopularniji novčanik, savršeno svestran! Mini novčanik je kompaktne veličine i iznenađujuće velikog kapaciteta za skladištenje. Uz veliki izbor dezena i boja, odgovara svakom džepu.
Svaki Miniwallet sadrži Cardprotector koji omogućava lak i brz pristup karticama. Aluminijumsko kućište Cardprotector-a štiti kartice od lomljenja, krivljenja i neautorizovanog očitavanja, dok kožne pregrade u novčaniku obezbeđuju dodatni prostor za novčanice, račune i vizit karte. Budući da se Miniwallet zatvara uz pomoć kopče, sve u novčaniku ostaje na svom mestu. Možete pristupiti karticama iz Cardprotector-a nezavisno, bez otvaranja kožnog dela novčanika.

Držač za novac i kartice

4 reljefne ili 6 ravnih kartica

4 dodatne kartice

Novčanice

Vizit karte

Priznanice

RFID zaštita

Made in Holland

Koža

Miniwallet Dutch Martin Cacao-Brown, tamno braon boje, nazvan po holandskom zanatliji specijalizovanom za završnu obradu kože, koji godinama pravi nove vrste kože, isključivo za Secrid. izrađen je u Holandiji od neobrađene kravlje kože evropskog porekla, finiširane karnauba voskom i uljem. Zato je ova koža otporna na ogrebotine i vodootporna je, sa prirodnim sjajem koji teško bledi i vremenom postaje samo još lepši.

Dimenzije i težina

65 x 102 x 21 mm

72 g

Kategorije: , .

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Secrid Miniwallet Dutch Martin Cacao-Brown“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.