fbpx
Secrid Miniwallet Dutch Martin Night Blue

7,700.00 RSD

Secrid Miniwallet Dutch Martin Night Blue

7,700.00 RSD

Naš najpopularniji novčanik, savršeno svestran! Mini novčanik je kompaktne veličine i iznenađujuće velikog kapaciteta za skladištenje. Uz veliki izbor dezena i boja, odgovara svakom džepu.
Svaki Miniwallet sadrži Cardprotector koji omogućava lak i brz pristup karticama. Aluminijumsko kućište Cardprotector-a štiti kartice od lomljenja, krivljenja i neautorizovanog očitavanja, dok kožne pregrade u novčaniku obezbeđuju dodatni prostor za novčanice, račune i vizit karte. Budući da se Miniwallet zatvara uz pomoć kopče, sve u novčaniku ostaje na svom mestu. Možete pristupiti karticama iz Cardprotector-a nezavisno, bez otvaranja kožnog dela novčanika.

Držač za novac i kartice

4 reljefne ili 6 ravnih kartica

4 dodatne kartice

Novčanice

Vizit karte

Priznanice

RFID zaštita

Made in Holland

Koža

Miniwallet Dutch Martin Night Blue, teget boje, nazvan po holandskom zanatliji specijalizovanom za završnu obradu kože, koji godinama pravi nove vrste kože, isključivo za Secrid. izrađen je u Holandiji od neobrađene kravlje kože evropskog porekla, finiširane karnauba voskom i uljem. Zato je ova koža otporna na ogrebotine i vodootporna je, sa prirodnim sjajem koji teško bledi i vremenom postaje samo još lepši.

Dimenzije i težina

65 x 102 x 21 mm

72 g

Kategorije: , .

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Secrid Miniwallet Dutch Martin Night Blue“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.