Uniforme

Da bismo napravili uniforme koje se ističu u vašim prodajnim i ugostiteljskim objektima ili korporativnom okruženju, naš tim donosi najbolje od svog iskustva u modnom dizajnu.

 

 

Šta mi možemo da učinimo za Vas?

Roberto Baressi teži usluzi kojoj bi najviše odgovarao opis modnog tutora kada je reč o radnim uniformama, sa vizijom ulaganja u srdačnost i motivaciju vašeg zaposlenog osoblja.

Svaki brend govori svojim kupcima upravo kroz zaposlene. Mi čvrsto verujemo da vešt odabir radne uniforme mora doprineti opipljivim rezultatima. Osoblje koje izgleda dobro i oseća se dobro u onome što nosi na poslu, takav osećaj prenosi i na kupce, stvarajući uspešan brend i radnu sredinu, istovremeno pospešujući utisak i iskustvo potrošača, na kraju i same prodaje.

roberto baressi dizajn radnih odela

O dizajnu Roberto Baressi uniformi

Dizajn je naša strast. Dobar kvalitet je naša filozofija.

Započeli smo novi talas dizajna  koji ceni autentičan stil i dobar kvalitet. Veoma smo strastveni pri kreiranju i verujemo da klijentima uvek treba ponuditi samo najbolju selekciju originalnih proizvoda dizajniranih upravo u Srbiji.

Dizajnom i izradom uniformi i prodajom robe za neke od vodeći srpskih i svetskih brendova bavimo se dugi niz godina.

Ne verujemo u naplaćivanje dodatnih i suvišnih cena za stil i dizajn, zbog toga što verujemo da je to deo našeg posla. Sami dizajniramo i proizvodimo sopstvene ekskluzivne kolekcije, na šta smo ponosni, i trudimo se da svojim klijentima obezbedimo najpovoljnije cene.

Uniforme možete poručiti online ili nas posetiti u Beogradu na nekoj od tri lokacije.

ZA VIŠE INFORMACIJA KONTAKTIRAJTE NAS: 063 11 31 741

Uniforme za vaš biznis !

Ostavite nam vaš kontak i naš agent će vas kontaktirati.