Uniforme

Da bismo naparvili uniforme koje se ističu u vašim prodajnim ili ugostiteljskim objektima, ili korporativnom okruženju, naš tim donosi najbolje od svog iskustva u modnom dizajnu, produkciji, grafičkom dizajnu, ugostiteljstvu, maloprodaji, oglašavanju i marketingu.

 

 

ŠTA MI RADIMO ZA VAS

Roberto Baressi teži usluzi kojoj bi najviše odgovarao opis modnog tutora kada je reč o uniformama, ohrabrujuće vizije i ulaganja u srdačnost i motivaciju vašeg zaposlenog osoblja.

Svaki brend govori svojim kupcima upravo kroz zaposlene. Mi čvrsto verujemo  da vešt odabir radne uniforme mora doprineti opipljivim rezultatima. Osoblje koje izgleda dobro i oseća se dobro u svojoj koži, takav osećaj prenosi i na kupce, stvarajući uspešan brend i radnu sredinu, istovremeno pospešujući utisak i iskustvo potrošača, na kraju i same prodaje.

Untitled-5

O NAMA

Dizajn je naša strast. Dobar kvalitet je naša filozofija.

Započeli smo novi talas dizajna  koji ceni autentičan stil i dobar kvalitet. Veoma smo strastveni pri kreiranju i verujemo da klijentima uvek treba ponuditi samo najbolju selekciju originalnih proizvoda dizajniranih upravo u Srbiji.

Dizajnom i izradom uniformi i prodajom robe za neke od vodeći srpskih i svetskih brendova bavimo se dugi niz godina.

Ne verujemo u naplaćivanje dodatnih i suvišnih cena za stil i dizajn, zbog toga što verujemo da je to deo našeg posla. Sami dizajniramo i proizvodimo sopstvene ekskluzivne kolekcije i ponosni smo da sami radimo na tome da svojim klijentima obezbedimo najpovoljnije cene. Pri kupovini nekog Roberto Baressi proizvoda, posredni ne postoji, tako klijent dobija proizvod vrhunskog kvaliteta po povoljnoj ceni.

Kao samopouzdani eksperti za izradu uniformi, znamo kako da uklopimo stil i svrhu i kreiramo izgled zaposlenih koji će ih činiti motivisanim za rad.

ZA VIŠE INFORMACIJA KONTAKTIRAJTE NAS: 063 11 31 741

Uniforme za vaš biznis !

Ostavite nam vaš kontak i naš agent će vas kontaktirati.